over

Het bedrijf

Sinds 1989 bestaat Autobedrijf Brit in Tilburg. De 31 jaar ervaring en passie voor exclusieve auto’s heeft ons nu aan de Goirkekanaaldijk gebracht, waar onze prachtige showroom is gevestigd. Kwaliteit, exclusiviteit, klantgericht en vakkundig dat zijn de kenmerken van Autobedrijf Brit.

Inmiddels is autobedrijf Brit uitgegroeid tot een showroom die gespecialiseerd is in hogere segment occasions.

inverkoop

In- en verkoop

Bij Autobedrijf Brit kunt u terecht voor de in en verkoop van uw auto. Wanneer uw droomauto op dat moment niet aanwezig is ga ik voor u op zoek.
Daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd om voor u auto in te ruilen. Of te (ver)kopen. Alle auto’s worden afgeleverd met een afleveringsbeurt, en worden professioneel gepoetst.

Er worden geen afleveringskosten in rekening gebracht. Garantievoorwaarde en eventuele financieringen zijn bij ons te alle tijden bespreekbaar

deklant

De klant

Wij houden rekening met de wensen van de klant, adviseren u uitgebreid en deskundig bij het zoeken naar een nieuwe occassion. Mocht uw keuze niet zijn gevallen op een van onze occassions in de showroom, dan zoeken wij graag de auto die aan uw wensen voldoet.

occassions
+

Fotoimpressie

auto
showroom
showroom
showroom
autologo
ferrari