over

Het bedrijf

Sinds 1989 bestaat Autobedrijf Brit in Tilburg. De 30 jaar ervaring en passie voor exclusieve auto’s heeft ons nu aan de Goirkekanaaldijk gebracht waar onze showroom is gevestigd. Door de jaren heen zijn wij ons gaan specialiseren in de hogere gebruikte segment occassions.

Door onze focus op exclusieviteit en kwaliteit zijn wij gespecialiseerd in exclusieve auto’s waaronder het merk Porsche.

inverkoop

In- en verkoop

Bij Autobedrijf Brit kunt u terecht voor in- en verkoop van uw exclusieve occassions, ook kunnen wij de garantievoorwaarden met u bespreken. Wij zijn aangesloten bij Autotrust en VWE garantie plan.

Samen met gespecialiseerde financieringspart- ners kunnen wij voor u een aangepaste finan- ciering maken. Bij verkoop wordt de occassion afgeleverd met een afleveringsbeurt en e.v.t. een nieuwe APK.

Er worden geen afleveringskosten berekend.

deklant

De klant

Wij houden rekening met de wensen van de klant, adviseren u uitgebreid en deskundig bij het zoeken naar een nieuwe occassion. Mocht uw keuze niet zijn gevallen op een van onze occassions in de showroom, dan zoeken wij graag de auto die aan uw wensen voldoet.

occassions
+

Fotoimpressie

auto
showroom
showroom
showroom
autologo
ferrari